dinsdag 17 februari 2009

Mooie Benen

Ook vandaag ging het weer iets beter. Weer een aantal slangen minder.
Eten en drinken gaat nog steeds via de slang maar het luchtpijpje is nu "half" dicht. Als ze nu een poging doet om te praten, hoor je het krakende geluid van een oude versleten grammofoonplaat. Je verstaat daar overigens nog steeds niks van dus het schrijfboekje blijft nodig.
Donderdag-avond hopen we de telefoon bij haar aan te sluiten. Opbellen (een nummer draaien) zal niet lukken maar misschien kan ze dan wel de telefoon aannemen en terugpraten.

We zien, dat de operatie-wond aan de buitenkant zich langzaam aan het helen is. Hopenlijk gaat dat aan de binnenkant ook zo.
Ook vandaag is ze er een paar keer uit geweest; met al dat liggen ligt het doorliggen op de loer. Maar ze krijgt daar wel mooie benen en voeten van.

Uit alle vragen die ze stelt en uit alle antwoorden die ze geeft, blijkt dat ze helder is. Maar vanavond vroeg ze aan één van ons, of die het geld van de aankoop van haar nachtpon al uit haar portomonaie had gepakt.
Kijk, dan maken we ons ineens weer zorgen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Nou Henk en alle anderen, een heel proces om door te gaan, vooral voor je moeder natuurlijk, maar ook voor jullie allemaal,... met zorgen maken en doen enzo.
Goed om te horen dat ze nog steeds vooruit gaar, want een kanjer he, die moeder van jou!