maandag 24 augustus 2009

Annemarie 7

Sydney was een geweldige stad. We zijn met een ferry naar de ingang van de dierentuin gevaren en hadden toen een fantastisch uitzicht op de skyline waarbij de Brug en het Opera House prachtig te zien waren.
De dierentuin was ook erg leuk, alleen de platimus liet zich niet zien. Gelukkig staat hij op de achterkant van een muntstuk, dat geven we dan aan Jacques B. ipv een foto.
Het concert in de avond in het Opera House was niet alleen omdat je in dat prachtige gebouw verbleef zeer indrukwekkend mooi. Een hele grote zaal vol en een steengoed orkest!
Na afloop nog wat nagekletst op ons balkon en plannen gemaakt voor de volgende dag. We laten ons met een citybus hier en daar afzetten.
Dat was ook erg leuk, alleen de sterrenwacht viel tegen, we hadden wel een prachtig uitzicht maar binnen was erg armzalig.
Zondag lekker uitgeslapen en op weg naar Goldcoast.

Uiteindelijk was het weerzien van Thiemo met al zijn enthousiasme voor Opa en Oma geweldig. Natuurlijk ook helemaal te gek om aan deze kant van de wereld met Martijn en Annelies samen te zijn.
Het is hier een hele happening met al die sporters, ze hebben het hartstikke druk om elkaar te supporten enzo. We zijn vandaag meegeweest naar een roeitraining. Het was bloedheet (zelfs de australiers vinden 29 graden wat warmpjes voor een winterdag) op een kale grasvlakte, maar de tranen van geluk liepen over mijn wangen om hier Martijn met Bas in de weer te zien. Annelies liep wat te filmen en Opa en Oma zaten met Thiemo op hun kont in het gras. Er waren ook nog een paar canadezen en finnen aan het oefenen, en zo zaten we dus met een man of 15 op een randje schaduw op ons kont in het gras met Thiemo te spelen.
Toen nog even in Martijn's hotel koffiegedronken. Ze hebben eeen schitterende accommodatie, waar Thiemo lekker kan ravotten.
Nu zijn wij naar ons eigen stulpje en doen even onze eigen dingen en morgen gaan wij met een taxi naar HET grote gebeuren. Hopenijk staat er iets van een afdak voor een beetje schaduw, dat werd wel beloofd, maar het blijft sowieso een feest om dit te beleven.

Liefs van Henk en Annemarie

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo vakantiegangers. Vóór wij gaan slapen, nog even een berichtje naar jullie. Jullie GROTE DAG is aan jullie kantje van de aarde inmiddels aangebroken en we wensen jullie heel veel plezier, al of niet met een gouden rand. Alleen al om dit mee te maken is super geweldig!! Geniet ervan. Groeten aan Martijn en Annelies en dikke knuffel voor Thiemo. We wachten met spanning je volgend berichtje af.
Liefs Freek en Leny