maandag 17 augustus 2009

Annemarie 5

Hallo Allemaal,

Inmiddels zijn we in Melbourne aangekomen. We hebben weer fantastische ervaringen achter de rug. Zo hebben we met een speedboot de zeeleeuwen bijna kunnen aaien. De prachtigste schelpen gevonden aan het strand bij de schitterende blauwe oceaan. Rondgereden door een gigantisch plan Tureluur waar een aboriginal uitleg gaf over diverse medicinale planten.
De Koala's hangen hier en daar in de boom, soms bewegen ze!! De 'Bennie's" (groen-rode papegaaitjes)vliegen soms om je oren. We overnachten in leuke hotelletjes en hebben natuurlijk ook lekkere dineetjes.
De busreis over een van de mooiste kustwegen van de wereld was buitengewoon mooi. We konden alleen niet de geplande helicoptervlucht maken omdat het gisteren nou net slecht weer was.
Het laatste stuk naar Sydney heeft ook nog diverse parken onderweg, het blijft dus nog steeds genieten .
We gaan nu vastleggen hoe we precies naar Broadbeach gaan om daar Martijn's avontuur mee te mogen beleven.
Martijn, Annelies, Thiemo, hopenlijk hebben jullie een goede reis en zien we elkaar aan deze kant van de wereld.
Liefs ook van Henk

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Annemarie en Henk,
Heerlijk te lezen dat jullie zo genieten en zo lijkt het de mooiste delen van Australie allemaal in een keer te zien krijgen.Je begint al uit te kijken naar de transplantgames.
Veel plezier met de familie.
Liefs Nicole

Anoniem zei

Hoi Annemarie en Henk

Wat fantastisch allemaal en leuk steeds iets van jullie te horen. Op naar de spelen. Het is natuurlijk een heel bijzondere ervaring om je familie aan de andere kant van de wereld opeens voor je te zien staan.
Donderdag etentje bij Jacque, alle 6 komen!!
Heel veel plezier

Karin zei

Echt super hoor! krijg nu zelf ook wel een beetje de kriebels...morgen lekker eten bij Jacques inderdaad. Vorige week nog met Noor naar een eet-film geweest, ook leuk!

Veel plezier!

Karin