donderdag 20 augustus 2009

Annemarie 6

Nou mensen, we hebben alweer een grote stad bezocht nl Canberra, de hoofdstad. Er was veel te zien. We maakten met de bus een toer o.a naar het nationaal museum, erg modern en chaotisch naar mijn mening. We gingen toen naar het parlementsgebouw en zagen een stukje van een toespraak van de ministerpresident, later zagen we op de tv ook een deel van die toespraak.
Het nationale oorlogsmonument wat we verder nog bekeken was erg indrukwekkend.
De stad is verder een saaie stad, leeft niet echt: een monumentenstad.
Ons verblijf was in een erg luxe hotel, na het eten met 6 anderen van de groep, naar de kamer en naar bed. Om 23.00 uur een sms je van martijn dat zij aangekomen zijn in het hotel. Dat gaf mij een gerust gevoel.

Vandaag zijn we vanuit Canberra naar de Blue Mountains gereden, hier hebben we een fikse wandeling gemaakt met prachtige uitzichten op rotsformaties. Met een kabelbaan en een trein kun je het ook nog verkennen,. Wij hebben er voor gekozen om ons te laten droppen in de jeugdherberg waar we deze nacht verblijven. Het is een leuk kamertje, maar wel zelf je bed opmaken.
Dit is de laatste avond met de hele groep, morgen vertrekt een van de reisleiders en gaan wij "onder" in Sydney.
We gaan nog wel met alle reisgenoten naar een concert in het beroemde Opera House, dat heeft een van de groepsleden geregeld.
De reis is tot nu toe omgevlogen.
Natuurlijk verheug ik me erg op het ontmoeten van Martijn, Annelies en Thiemo en de games die dan gaan plaatsvinden!!!!!
Nou allemaal weer veel liefs van ons beide .

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi, globetrotters. Wat is het toch allemachtig leuk om zo dichtbij kontakt te hebben met jullie aan de andere kant van de aarde.En wat beleven en zien jullie veel.Zijn heel benieuwd naar jullie foto's.Hebben jullie inmiddels de jongelui al gezien? Je Oma~hart slaat zeker bijna op tilt? Het is ook heel leuk om Tijn z'n blog te lezen, ik moet even proberen of het beantwoorden ons lukt. Nog veel plezier aan de overkant en we volgen met spanning volgende week de verrichtingen.
Liefs Freek en Leny

Hennie zei

Ha beiden, wat een avonturen. En dan moeten de games nog beginnen!
Goed om te lezen dat jullie genieten!