vrijdag 18 juli 2008

Stervende Zwaan

Om 17.30 gegeten en ons omgekleed. Om 18.00 kwamen Christel en Remco. Even later ook Annelies. Allemaal een kopje soep mee-eten. Annelies zou op ziekenbezoek gaan bij Martijn. Thiemo was er al de hele dag; oppassen op zijn Opa en Oma. Chistel en Remco zouden de oppas overnemen.
Op weg naar de Arena blijkt achteraf dat je niet die ene rechtdoor maar die andere rechtdoor moet hebben. Richting Centrum. Na 24 kilometer omrijden kwamen we weer goed uit. Daar parkeren want "heel Amsterdam staat vol", had de afdeling parkeer-voorlichting gezegd.

Verder met de metro. Die was vlakbij dus nauwelijks last gehad van de regen. Verderop werd er aan de metrolijn gewerk dus overstappen op de bus. Het regende iets harder. De bus wachtte met wegrijden "nog even" op de volgende metro's. De tijd verstreek en de stress nam toe. We komen geheid te laat.

Op het Waterloo-plein uitgestapt. De weg gevraagd. Singing in the rain. Het bleek nog een klere-eind. A. probeerde een wereld-record te vestigen; ze liep als een kievit; geen centje pijn. Bruggetje op en bruggetje af. Stress geneest heupen en been-spieren. Of kwam het door de regen.
Na een afmattende wandeling langs vele lege parkeerplaatsen, liepen we Carré in. Verkeerde ingang. Een trap naar boven gevonden. Verkeerde trap. Na 68 traptreden was er nog net tijd voor de jas maar niet meer voor een plas.

Als twee stervende zwanen lieten we ons op onze stoel vallen.
Toen ging het licht uit.

1 opmerking:

Anoniem zei

het was wel adembenemend mooi hoor, dit ballet met die muziek

Annemarie

Het was een heel leuk verjaardagscadeau